Siekdama užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą bei naršymo kokybę, taip pat rinkodaros tikslais UAB „Saulės elektrinių inžinerija ir ranga“ naudoja slapukus. Jeigu sutinkate su slapukų įrašymu, spauskite “Sutinku”. Savo sutikimą bet kuriuo metu galite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos Privatumo politikoje .
Kas yra cookies?

Privatumo Politika

BENDROJI INFORMACIJA

2020m. gegužės 5d. redakcija

Ši privatumo politika nustato interneto svetainės https://nogrid.lt/ lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenų tvarkymo sąlygas ir su asmens duomenų tvarkymu susijusių duomenų subjektų teisių įgyvendinimo tvarką. Asmens duomenis tvarko UAB Nogridas, juridinio asmens kodas 304287390, registruotos buveinės adresas Kauno g. 16, 03212 Vilnius, el. pašto adresas info@nogrid.lt (toliau – Valdytojas).

Valdytojas gali bet kuriuo metu peržiūrėti ir pakeisti privatumo politiką, todėl rekomenduojame periodiškai patikrinti, ar esate susipažinę su aktualia privatumo politikos redakcija. Aktualios privatumo politikos redakcijos paskelbimo data yra nurodyta viršutinėje šio interneto puslapio dalyje.

Interneto svetainės lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis galiojančiais teisės aktais ir užtikrinant tinkamas technines bei organizacines asmens duomenų saugumo priemones.

Valdytojas jūsų pateiktus ar paties Valdytojo jūsų sutikimu surinktus asmens duomenis naudoja tik privatumo politikoje nurodytais tikslais. Jūsų asmens duomenys perduodami duomenų tvarkytojams, teikiantiems informacinių sistemų priežiūros paslaugas, interneto svetainės talpinimo bei priežiūros paslaugas. Įstatymuose numatytais atvejais jūsų duomenys taip pat gali būti perduoti kompetentingoms valdžios institucijoms. Kiti jūsų asmens duomenų perdavimo tretiesiems asmenims (Valdytojo partneriams, duomenų tvarkytojams ir kt.) atvejai yra nurodyti atskirose privatumo politikos skiltyse.

Interneto svetainėje yra nuorodų į Valdytojui nepriklausančias interneto svetaines (pavyzdžiui, google.com). Valdytojas nėra atsakingas už šių svetainių taikomas privatumo politikas, todėl rekomenduojame būti aktyviems ir susipažinti su interneto svetainių, į kurias esate nukreipiami, privatumo politikomis.

INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJŲ ASMENS DUOMENYS, SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

Slapukai

Interneto svetainėje yra naudojami „slapukai“ (angl. cookies) – maži tekstiniai failai, išsaugomi jūsų įrenginyje (pavyzdžiui, kompiuteryje, mobiliajame telefone, planšetėje), kai jūs naršote interneto svetainėje.

Interneto svetainėje naudojami slapukai mums yra reikalingi, kad galėtume:

  • užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą;
  • užtikrinti optimalų interneto svetainės greitį ir saugumą;
  • sužinoti interneto svetainės ir atskirų jos puslapių, dalių lankomumą, analizuoti interneto svetainės lankytojų srautus (apsilankymo datą ir laiką, naudojamas naršykles, įrenginių rūšis ir jų ekrano dydžius) ir tokiu būdu nuolat tobulinti interneto svetainę, kad būtų geriau patenkinti jūsų poreikiai;

Su Valdytojo naudojamų slapukų specifikacijomis galite susipažinti pateikiamoje lentelėje.

Duomenų valdytojas Slapuko pavadinimas Slapuko funkcija Slapuko galiojimo trukmė
Nogridas dcgtm_UA Google Tag Manager slapukas, padedantis stebėti svetainės veikimą ir joje lankytojų atliekamus veiksmus 1 minutė
collect Naudojamas siųsti duomenis Google Analytics apie lankytojo įrenginį ir elgseną. Iki naršymo sesijos pabaigos
_ga Naudojamas Google Analytics siekiant identifikuoti unikalius lankytojus. 2 metai
_gid Naudojamas Google Analytics siekiant identifikuoti unikalius lankytojus. 24 valandos
rc::c Google slapukas, skirtas atskirti žmones nuo robotų. Iki naršymo sesijos pabaigos
TawkWindowName Būtinas siekiant užtikrinti tiesioginio susirašinėjimo su svetainės lankytoju funkcijos veikimą. Iki naršymo sesijos pabaigos
TawkConnectionTime Naudojamas fiksuoti, kiek laiko vartotojas praleido svetainėje. Iki naršymo sesijos pabaigos
TawkCookie Tawk_5d11c61053d10a56bd7bb18a Atpažįsta vartotojus, siekiant susieti buvusius pokalbius ir suteikti geresnės kokybės aptarnavimą. Nuolatinis
_tawkuuid Naudojamas fiksuoti svetainėje apsilankiusį vartotoją. 6 mėnesiai
_fbp Naudojamas Facebook siekiant pateikti trečiųjų šalių reklamą. 3 mėnesiai
ads/ga-audiences Naudojamas Google AdWords siekiant pakartotinai pritraukti lankytojus, laikomus potencialiais klientais, atsižvelgiant į jų elgesį internete. Iki naršymo sesijos pabaigos
tr Naudojamas Facebook siekiant pateikti trečiųjų šalių reklamą. Iki naršymo sesijos pabaigos
referrers Naudojamas atsekti vartotojo apsilankymo šaltinį ir pateikti vartotojui aktualesnį turinį. 1 metai

Apsilankius interneto svetainėje yra įrašomi trečiųjų šalių slapukai, kurių renkamų duomenų valdytojais yra Google, Facebook ir tawk.to. Tikslią informaciją apie trečiųjų šalių naudojamų slapukų funkcijas ir jų renkamus asmens duomenis galite rasti šių trečiųjų šalių privatumo / slapukų politikose (pavyzdžiui, Google privatumo politikoje, Facebook slapukų politikoje ir tawk.to privatumo politikoje) arba susisiekę su slapukus siunčiančios trečiosios šalies kontaktiniu asmeniu.

Sužinoti, kokie konkretūs slapukai buvo įrašyti jums apsilankius interneto svetainėje, galite patikrinę savo naršyklės nustatymus. Jei naudojate Google Chrome naršyklę, informaciją apie įrašytus slapukus rasite paspaudę kairėje adreso laukelio pusėje esantį mygtuką.

Komunikacijos įrankiai

Tikslu atsakyti į jūsų pateiktą paklausimą ir išsaugoti susirašinėjimo įrodymus (įgyvendindamas teisėtą interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų), Valdytojas tvarko šią jūsų pateiktą informaciją:

  • susisiekiant per interneto svetainėje esančią kontaktinę formą, tvarkomas vardas, el. pašto adresas, žinutės turinys, data ir laikas, taip pat tolimesnio susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys;
  • susisiekiant interneto svetainėje nurodytais elektroninio pašto adresais, tvarkomas vardas, pavardė (tik jei nurodyta el. laiško paraše), el. pašto adresas, el. laiško data, laikas ir susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys;
  • paklausimą siunčiant per tiesioginio susirašinėjimo programą tawk.to, tvarkomas susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys, IP adresas, iš kurio buvo vykdytas susirašinėjimas, taip pat kiti jūsų pateikti duomenys (vardas, pavardė, el. pašto adresas, pokalbio įvertinimas ir kt.);
  • siunčiant laišką interneto svetainėje nurodytu Valdytojo buveinės adresu, tvarkomas siuntėjo vardas, pavardė, adresas, laiško gavimo data bei laiške nurodyta informacija;
  • susisiekiant per socialinių tinklų Facebook ar LinkedIn paskyras tvarkomas vartotojo vardas, pavardė, pseudonimas (jeigu naudojamas), nuotrauka (jeigu naudojama), paklausimo data, laikas ir susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys;
  • susisiekiant per socialinių tinklų Facebook ar LinkedIn kontaktines formas, tvarkomas vardas, nuotrauka (jeigu naudojama), el. pašto adresas, telefono numeris, žinutės turinys, data ir laikas, taip pat tolimesnio susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys.

Kartu su paklausimais pateikti asmens duomenys ir tolimesnis jūsų bei Valdytojo atstovo susirašinėjimas bus saugomas tiek, kiek tai bus reikalinga siekiant įvykdyti konkrečią užduotį bei užtikrinti Valdytojo teisių įgyvendinimą.

Paklausimą siunčiant per socialinių tinklų Facebook ar LinkedIn paskyras, jūsų pateikti asmens duomenys gali būti atskleisti šių socialinių tinklų valdytojams ir kitiems asmenims, su kuriais socialinių tinklų Facebook, LinkedIn valdytojai dalinasi asmens duomenimis. Siekdami gauti išsamesnę informaciją, susipažinkite su socialinių tinklų Facebook ir LinkedIn privatumo politikomis.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

TIESIOGINĖ RINKODARA

Kiekvienas interneto svetainės lankytojas gali užsisakyti naujienas apie Valdytojo prekes bei paslaugas, taikomas nuolaidas, vykdomas akcijas ar kitą panašaus pobūdžio informaciją. Norėdami gauti naujienas, turite pažymėti atitinkamą pasirinkimą užklausos formoje. Jei esate Valdytojo klientas, jūsų el. pašto adresas yra tvarkomas tiesioginės rinkodaros tikslu, įgyvendinant teisėtą Valdytojo interesą pateikti savo klientams informaciją apie Valdytojo veiklą, prekes bei paslaugas, nebent sutarties sudarymo metu ar vėliau išreiškėte nesutikimą gauti atitinkamus pranešimus.

Naujienlaiškių siuntimo bet kada galima atsisakyti paspaudžiant naujienlaiškyje esančią atsisakymo nuorodą arba siunčiant prašymą el. pašto adresu info@nogrid.lt. Jei neatšauksite sutikimo tvarkyti jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu, jūsų asmens duomenys bus tvarkomi einamaisiais metais, kuriais buvo gautas jūsų sutikimas, ir 5 metus nuo jų pabaigos. Klientų asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu tvarkomi sutarties galiojimo metu ir 5 metus po metų, kuriais baigėsi sutarties galiojimas, pabaigos.

Jūsų asmens duomenys gali būti perduodami duomenų tvarkytojams, teikiantiems naujienlaiškių siuntimo paslaugas.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

KANDIDATŲ Į DARBUOTOJUS ASMENS DUOMENYS

Visus asmenų, pageidaujančių įsidarbinti Valdytojo bendrovėje, asmens duomenis Valdytojas tvarko tik darbuotojų atrankos ir įdarbinimo tikslu, įgyvendindamas teisėtą interesą įvertinti kandidato tinkamumą dirbti pageidaujamą darbą.

Be paties kandidato į darbuotojus pateiktų duomenų Valdytojas gali rinkti ir kitaip tvarkyti kitus viešai prieinamus kandidato duomenis, susijusius su kvalifikacija, profesiniais gebėjimais ir dalykinėmis savybėmis, t. y. ieškoti informacijos internete, patikrinti kandidato socialinių tinklų (pavyzdžiui, LinkedIn, Facebook, Twitter) profilius ir pan. Valdytojas taip pat gali kreiptis į kandidato gyvenimo aprašyme (CV) ir (ar) viešose socialinių tinklų paskyrose nurodytus buvusius kandidato darbdavius ir prašyti pateikti informaciją apie kandidato kvalifikaciją, profesinius gebėjimus ir dalykines savybes.

Kandidato, dalyvaujančio Valdytojo paskelbtoje atrankoje į konkrečią darbo vietą, asmens duomenis Valdytojas saugo 4 mėn. nuo konkrečios atrankos pasibaigimo. Asmens duomenų saugojimo terminas pratęsiamas tik gavus atskirą kandidato sutikimą. Jei sutikimas toliau tvarkyti kandidato asmens duomenis nėra gaunamas, pasibaigus šiam terminui visi (tiek pateikti kandidato, tiek surinkti Valdytojo) kandidato asmens duomenys yra sunaikinami.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA

Visi asmenys, kurių asmens duomenis tvarko Valdytojas, turi šias teises

Pavadinimas Apibrėžimas
- Teisę susipažinti su Valdytojo tvarkomais savo asmens duomenimis Teisės susipažinti ir reikalauti ištaisyti asmens duomenis įgyvendinamos pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@nogrid.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Prašyme susipažinti su asmens duomenimis prašome nurodyti, su kokiais asmens duomenimis pageidaujate susipažinti ir kokią Reglamento 15 straipsnio 1 dalyje išvardintą informaciją pageidaujate gauti.
- Teisę reikalauti ištaisyti neteisingus arba netikslius savo asmens duomenis Prašyme ištaisyti neteisingus ar netikslius asmens duomenis prašome nurodyti, kokius asmens duomenis prašote ištaisyti.
- Teisę reikalauti ištrinti neteisėtai tvarkomus duomenis Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@nogrid.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Jei prašymas yra pagrįstas, Valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo sunaikina duomenų subjekto duomenis.
- Teisę reikalauti, kad Valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, kol bus patikrintas asmens duomenų tikslumas, kol bus nustatyta, ar su asmens duomenų tvarkymu nesutinkančio duomenų subjekto interesai yra viršesni už Valdytojo, taip pat tais atvejais kai asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, tačiau duomenų subjektas nesutinka, kad šie duomenys būtų ištrinti Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@nogrid.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Kai prašoma apriboti tik dalies Valdytojo tvarkomų asmens duomenų tvarkymą, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių tvarkymą prašoma apriboti. Jei prašymas yra pagrįstas, asmens duomenų tvarkymas apribojamas per 5 darbo dienas nuo prašymo gavimo.
- Teisę į duomenų perkeliamumą Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@nogrid.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Kai prašoma perkelti tik dalį Valdytojo tvarkomų asmens duomenų, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių atžvilgiu įgyvendinama teisė į duomenų perkeliamumą. Jei prašymas yra pagrįstas, Valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo pateikia jums arba jūsų nurodytam duomenų valdytojui jūsų asmens duomenis kompiuterio skaitomu formatu (priklausomai nuo jūsų pageidavimo, susisteminti asmens duomenys yra siunčiami elektroniniu paštu arba įrašomi į išorinę laikmeną).
- Teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@nogrid.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Išreiškus nesutikimą su asmens duomenų tvarkymu bus vertinama, ar jūsų teisėtas interesas, dėl kurio nesutinkate su asmens duomenų tvarkymu, yra viršesnis už Valdytojo teisėtą interesą, kuriuo Valdytojas grindžia jūsų asmens duomenų tvarkymą.
- Teisę paduoti skundą priežiūros institucijai Ši teisė gali būti įgyvendinama pateikiant skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai dėl bet kokių su jūsų asmens duomenų tvarkymu susijusių Valdytojo veiksmų.

Tais atvejais, kai įgyvendinate savo teises pateikdami rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu paštu, kartu su prašymu būtina pateikti ir notaro patvirtintą asmens dokumento (paso, asmens tapatybės kortelės) kopiją.

KONTAKTAI

Jei turėtumėte su privatumo politika susijusių klausimų, susiekite su mumis ir mes jums padėsime:

UAB Nogridas

Kauno g. 16, 03212 Vilnius

Tel. Nr. +370 633 82 277

El. paštas info@nogrid.ltt

Atsakykite į kelis klausimus ir gaukite Nogrid pasiūlymą!